VAB Gezinswagen van het JaarFoto's: Wim Kempenaers

VAB gaat weer op zoek naar de ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’. Wil jij mee bepalen welke wagen goud behaalt? Schrijf je dan in voor het testweekend op zaterdag 25 of zondag 26 november.

Wie zoeken we?

Gemotiveerde gezinnen die willen weten wat er allemaal op de markt is of voor de aankoop van een nieuwe auto staan en in één dag tijd verschillende wagens willen uitproberen.

Kies een categorie

Er zijn drie categorieën: wagens tot € 25.000, wagens tot € 38.000 en elektrische wagens. Kies de categorie waarin je wagens wilt testrijden, passend bij je eigen gezinssamenstelling en budget. Je kunt je inschrijven om één bepaalde categorie te testen op zaterdag of zondag. 

Praktisch

We organiseren het testweekend bij Circuit Zolder. Je krijgt de mogelijkheid om met alle wagens uit één categorie te rijden op een uitgestippeld parcours op de openbare weg. Nadat je alle wagens hebt proefgereden, geef je een score aan de wagens op basis van je ervaringen. Zo beslis jij mee welke auto de felbegeerde titel ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’ in de wacht sleept. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Vorig artikelCitytrip Rome: onze 10 favoriete hotels
Volgend artikelDe 3 mooiste wandelroutes van Vlaanderen, door jullie gekozen