VAB-GezinswagenverkiezingFoto's: Wim Kempenaers

VAB-Magazine gaat samen met enkele gezinnen opnieuw op zoek naar de ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’. Wil jij in de jury zitten? Schrijf je dan in voor het testweekend op zaterdag 3 of zondag 4 december.

Wie zoeken we?

Gemotiveerde gezinnen die willen weten wat er allemaal op de markt is of voor de aankoop van een nieuwe auto staan en in één dag tijd verschillende wagens willen uitproberen.

Kies een categorie

Er zijn drie categorieën: wagens tot € 25.000, wagens tot € 38.000 en elektrische wagens. Je kunt je inschrijven om één bepaalde categorie te testen op zaterdag of zondag. Voor de categorie tot € 38.000 telt je gezin minstens vier leden.

Praktisch

Schrijf je in via onderstaand formulier. Het testweekend vindt plaats bij het Circuit Zolder. Tijdens de verkiezingsdag krijg je de kans om alle deelnemende voertuigen in één categorie proef te rijden op een uitgestippeld parcours op de openbare weg. Na alle testritten geef je als gezin een score aan de wagens op basis van je ervaringen. Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht als je bent geselecteerd als gezinsjurylid. 

 

Coronamaatregelen

Tijdens het verkiezingsweekend zullen de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen worden toegepast. Het testweekend wordt geannuleerd als de gezondheidssituatie de organisatie ervan niet toelaat.

Previous article5 toegankelijke wandelroutes in Vlaanderen
Next articleWaarom de Azoren op jouw bucketlist moeten