VAB-Gezinswagen van het Jaar

VAB-Magazine gaat samen met enkele gezinnen opnieuw op zoek naar de ‘VAB-Gezinswagen van het Jaar’. Wil jij in de jury zitten? Schrijf je dan in voor het testweekend op zaterdag 27 of zondag 28 november.

Wie zoeken we?

Gemotiveerde gezinnen die willen weten wat er allemaal op de markt is of voor de aankoop van een nieuwe auto staan en in één dag tijd verschillende wagens willen uitproberen.

Kies een categorie

De auto’s worden getest in drie categorieën: tot 22.000 euro, tot 34.000 euro en elektrische wagens. Je kiest één categorie om te testen. Voor de categorie ‘tot 34.000 euro’ telt je gezin minstens vier leden.

Praktisch

Schrijf je in via onderstaand formulier. Het testweekend vindt plaats bij het Circuit Zolder. Tijdens de verkiezingsdag krijg je de kans om alle deelnemende voertuigen in één categorie proef te rijden op een uitgestippeld parcours op de openbare weg. Na alle testritten geef je als gezin een score aan de wagens op basis van je ervaringen. Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht als je bent geselecteerd als gezinsjurylid. Als je graag wil weten hoe zo’n testdag eruit ziet, bekijk dan het filmpje onderaan.

 

Coronamaatregelen

Tijdens het verkiezingsweekend zullen de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen worden toegepast. Het testweekend wordt geannuleerd als de gezondheidssituatie de organisatie ervan niet toelaat.

Vorig artikelGetest: Lynk & Co 01
Volgend artikelHeb je een rijbewijs en verzekering nodig voor een speedpedelec?