Dinner On The Lake

Droom jij ook van een romantische lunch óp het water en een nachtje luxueus slapen in een glampingtent? Doe snel mee met onze wedstrijd!

Een drijvend restaurant midden in een groen kader waar je heerlijk kunt eten terwijl je zorgeloos als een waternimf op een meer dobbert. Dat concept biedt Dinner On The Lake dit jaar aan in De Schorre in Boom. Het enige wat jij moet doen, is je voetjes onder tafel schuiven en genieten van al het lekkers dat voor je neus wordt gepresenteerd.

Dinner On The Lake, dat is culinair genieten en helemaal ontstressen. Om het plaatje compleet te maken, zijn er dit jaar ook acht luxetenten waar je ’s avonds in een ongedwongen sfeer kunt relaxen. In de ochtend is er een heerlijk ontbijt voorzien met een glaasje bubbels. Zie jij zo’n vertroetelsessie wel zitten? Neem dan tot 9 augustus deel aan onze wedstrijd en wie weet zweef jij dan binnenkort wel op het water tijdens een exclusief etentje bij Dinner On The Lake.

Praktisch: Dinner on the Lake

Wat Dinner On The Lake – lunch en diner op het water elke dag tot eind september

Waar De Schorre in Boom

Prijs All-in formule lunch (fingerfood, amuse, vijf to share gerechtjes, dessert + drank): 89 euro p.p. – all-in formule diner (aperitief, amuses, diner met drie gangen, koffie en thee na dessert + drank): 150 euro p.p.

Extra Overnachting in glamping tent met ontbijt: 150 euro voor 2 personen

Reserveren dinneronthelake.com

Vorig artikelBegin uitgerust aan je vakantierit
Volgend artikelKen jij de verkeersregels in Duitsland?