Dinner On The Lake

Voorgeproefd en goedgekeurd door onze redactie: tafelen op het water. Verwacht je aan sterren op je bord en de meest romantische setting… Ook al aan het watertanden? Wij mogen een etentje voor twee weggeven!

In de buitenlucht genieten van een geraffineerd menu terwijl de zon zachtjes achter de bomen verdwijnt, het klinkt als de hemel op aarde! Pop-upconcept Dinner On The Lake ging op zoek naar twee toplocaties midden in het groen en gooide zijn anker uit in een rustig stukje natuur nabij Gent en in het Limburgse recreatiedomein Terhills.

Midden op het meer

Een pontje brengt je naar het vlot en neemt je mee naar een dromerige Mexicaanse haciënda. De zoete zomerzon, een fontein in het midden van de ruimte en het toepasselijke decor brengen je meteen in de mood. Voor het driegangenmenu werkt Dinner On The Lake samen met Belgische sterrenchefs. Drijvend fijnproeven!

Win een etentje voor twee!

VAB-Magazine mag één etentje voor twee personen t.w.v. € 300 weggeven. Het arrangement is op te nemen op een woensdag- of donderdagavond naar keuze in Gent of Terhills. Wil je kans maken om deze unieke ervaring mee te maken, speel dan snel mee! De wedstrijd loopt tot 26 juli.