Ga jij mee op reportage naar Zuid-Tirol?Ellen van den Bouwhuysen

VAB-Magazine is op zoek naar een koppel of gezin om tijdens een reisreportage de authentieke sfeer van de Italiaanse Dolomieten op te snuiven. Je logeert er op een boerderij van Roter Hahn met een waanzinnig uitzicht over de bergtoppen.

Wat krijg je?

Van 1 tot 8 juli logeer je in een appartement bij het charmante veeteeltbedrijf Obergruberhof in Klausen, een idyllisch bergdorp op een steenworp van de bruisende steden Merano en Bolzano. Op de boerderij leven runderen, varkens, kippen en katten. De kinderen kunnen zich uitleven in de natuurlijke speeltuin, kijken hoe de koeien worden gemolken en helpen de kippen te voederen. Het ontbijt wordt bereid van eigen producten of die van naburige boerderijen. We kunnen tot vijf personen te slapen leggen. Je gaat een paar dagen op stap met onze journalist en fotograaf. Belangrijk is dus dat je je goed voelt voor de lens.

 

Wat voorzie je zelf?

Je autorit naar de bestemming en je maaltijden ter plaatse. En je reisverzekering natuurlijk.

Hoe stel je je kandidaat?

Vul hieronder je gegevens in en bezorg ons een foto van jou en je medereizigers. Het geselecteerde koppel of gezin wordt door de redactie gecontacteerd.

Inschrijven kan tot en met 22 mei 2023.

Vorig artikelHoe moet je reageren op prioritaire voertuigen?
Volgend artikelWelke verkeersregels gelden in een speelstraat?