VAB-menu

Het VAB-menu biedt je tweemaandelijks een gastronomische ervaring bij een beproefd restaurant. Vanaf begin september mag je aanschuiven bij La Quincaillerie in Elsene.

Laat je verrassen door de unieke charme van La Quincaillerie in Brussel, een bijzonder restaurant gevestigd in een historisch pand dat ooit dienst deed als ijzerwarenwinkel. De prachtige art nouveau-elementen van de gevel nodigen je uit om het gezellige bar- en restaurantgedeelte te ontdekken. Het interieur is met zorg bewaard gebleven, met antieke laden, oude gereedschappen en nostalgische accenten die een warme sfeer creëren. Gesteld op wat privacy? Boek dan de kleine kamer bovenaan de trap. In het vroegere bureau van de baas van de ijzerwinkel is plaats voor slechts één tafel. Het uitzicht op de rest van het restaurant krijg je erbij.

Eenmaal binnen geniet je van een seizoensgebonden keuken met een nadruk op oesters, zeevruchten en verse producten afkomstig van de eigen boerderij in Frankrijk: Ferme Le Devant. Dat zorgt voor een culinaire ervaring die zowel heerlijk als duurzaam is. Net als het pand zijn ook de Belgische gerechten tijdloze klassiekers. La Quincaillerie is de betere brasserie, maar vooral een heel aangename plek voor een romantisch avondje uit.

VAB-menu La Quincaillerie

  • Coupe Artisan
  • Huisbereide garnaalkroket met gefrituurde peterselie en citroen
  • Mosselen natuur met daslook OF mosselen met witte wijn en rozemarijn OF mosselen ‘Paulette’, specialiteit van de chef
  • Brusselse wafel met aardbeien en coulis van frambozen

Info en reserveringen

Edelknaapstraat 45, 1050 Elsene

02 533 98 33, quincaillerie.be

Gesloten op maandag. Dit aanbod is geldig van 5 september t.e.m. 31 oktober. Vermeld bij reservering uitdrukkelijk het VAB-menu.

Vorig artikelDe 3 mooiste wandelroutes van Vlaanderen, door jullie gekozen
Volgend artikelICI at the stables: cabin voor designliefhebbers