mobiliteitsapp Mobiliteit

Test jij mee de nieuwe mobiliteitsapp van VAB?

VAB is ervan overtuigd dat schakelmobiliteit onze verkeersknoop kan verbeteren. Daarom ontwikkelden we een mobiliteitsapp. Wil jij hem uittesten?

31/10/2017
Deel met je vrienden:
Facebook Twitter linkedin email

Al je verplaatsingen met één app

Het is geen geheim dat ons land voor grote mobiliteitsuitdagingen staat. VAB zoekt actief mee naar oplossingen voor onze verkeersknoop, met als cruciaal actiepunt dat we verschillende vervoermiddelen moeten combineren. Zo’n schakelmobiliteit is niet altijd vanzelfsprekend, dat weten we. Om het toch makkelijker te maken heeft VAB een superhandige app ontwikkeld, de ‘VAB Mobility Assistant’. Een mobiliteitsapp waarmee je zowel treintickets als bus- en metrokaartjes kunt kopen, maar ook nog eens een deelfiets en deelauto kunt huren zonder dat je een abonnement hebt. Het is de enige applicatie die al deze mogelijkheden aanbiedt. Met de bus naar het station, verder met de trein naar de stad en het laatste stukje met een deelfiets? Je koopt alle ticketjes met deze app! Op het einde van de maand krijg je de factuur, met daarop alle verplaatsingen per gezinslid.

Test onze mobiliteitsapp

Om onze gloednieuwe ‘VAB Mobility Assistant’ uit te testen, zoekt VAB 1000 personen die er een tijdje mee aan de slag willen. Dankzij de feedback die jij en de andere testpersonen ons geven, kunnen we de app verbeteren waar nodig. Ben jij kandidaat? Alle VAB-leden en leerlingen van VAB-Rijschool komen hiervoor in aanmerking.

De voordelen van deze app

  • Niet langer aanschuiven aan loketten of automaten
  • Geen cash of bankkaart nodig
  • Geen gedoe met tickets bijhouden en verliezen
  • Altijd de voordeligste prijs voor dagtickets
  • Alle mobiliteitsopties in één app
  • Kleine drempel om nieuwe mogelijkheden te testen
mobiliteitsapp
Deel met je vrienden:

@ Schrijf je in voor onze nieuwsbrief