Holland America Line Advertentie

Cruisen langs de Noorse fjorden, een onvergetelijke ervaring!

Ultieme rust en weergaloos natuurschoon, bruisende steden en schilderachtige dorpen… Altijd al gedroomd van een cruise? Dit is je kans!

28/01/2018
Deel met je vrienden:
Facebook Twitter linkedin email

VAB organiseert in 2018 samen met Holland America Line twee unieke cruises met vertrek vanuit Amsterdam. De compleet verzorgde cruises op basis van volpension, onder begeleiding van een VAB-reisleider en inclusief autocartransfers naar Amsterdam en terug, brengen je langs de hoogtepunten van de noordelijke wateren. Een onvergetelijke ervaring!

Noorse Fjorden

Stap aan boord en je vakantie begint meteen! Slechts eenmaal je koffer uitpakken terwijl het schip je naar zoveel mooie bestemmingen brengt. Glijd door de spiegelgladde wateren van de Noorse fjorden, met uitzicht op majestueuze gletsjers. Tijdens deze cruise bezoek je plaatsen als Eidfjord, Geiranger, Bergen en Alesund.

Vertrek 03/06/2018 of 26/08/2018 | 8 dagen | vanaf € 1.395 p.p.

Noorse Fjorden & Noordkaap

Deze reis zit vol met hoogtepunten zoals de Hardangerfjord, Sognefjord en Geirangerfjord. Tevens passeer je de noordpoorcirkel tot aan de Noordkaap. Gezellige havenstadjes en adembenemende landschappen gecombineerd met de fameuze middernachtzon – kortom, een ongeziene natuurpracht.

Vertrek 08/07/2018 | 15 dagen | vanaf € 2.795 p.p.

Win een rondleiding aan boord inclusief lunch

Benieuwd hoe een cruiseschip er vanbinnen uitziet? Holland America Line geeft een unieke rondleiding weg aan boord van de Koningsdam in Amsterdam. Na de rondleiding wordt er een driegangenlunch geserveerd in het à-la-carterestaurant. Wil jij er ook bij zijn? Waag je kans!

Deel met je vrienden:

@ Schrijf je in voor onze nieuwsbrief