KBC verzekeringen Advertentie

Klaar voor de toekomst met de verzekeringen van KBC

Technologische vernieuwingen, een veranderende maatschappij… De wereld staat niet stil, en dat heeft ook zijn impact op jouw verzekeringen. KBC is klaar voor de toekomst. Jij ook?

07/11/2017
Deel met je vrienden:
Facebook Twitter linkedin email

Impact op jouw verzekeringen

De wereld om ons heen staat nooit stil. Denk maar aan alle technologische vernieuwingen die in sneltreinvaart op ons afkomen, zoals smartphones, zonnepanelen en elektrische auto’s. Maar ook de manier waarop we allemaal samen in de maatschappij staan, is rijker en gevarieerder dan ooit: nieuw samengestelde gezinnen, een groeiend aantal singles, homokoppels, adoptiekinderen en pleegouders.

Welke impact hebben al die veranderingen op jouw verzekeringen? Heb je je al eens de vraag gesteld of jouw verzekering ook schade aan je zonnepanelen dekt? En wat als je jezelf elektrocuteert terwijl je je elektrische wagen wast? Of wat als je onlangs weer single bent geworden en even terug bij je ouders moet gaan inwonen tot je je eigen stek hebt gevonden? Hoe zit het dan met je verzekeringen?

Voor al dat soort vragen heeft KBC een antwoord. Kom gerust eens langs voor een gesprek. Want wat de toekomst ook brengt, onze verzekeringen zijn er klaar voor.

Interessante vernieuwingen

Klaar zijn voor de toekomst begint vandaag al. Daarom heeft KBC verschillende interessante vernieuwingen voor je klaar. Enkele voorbeelden:

  • Doe een schadeaangifte waar en wanneer je wilt met de gratis app KBC Assist.
  • Je kunt jezelf beschermen tegen internetfraude en cyberpesten.
  • Reisplannen? We zorgen dat je zorgeloos kunt vertrekken. Je bent in 1-2-3 verzekerd en het kan tot vlak voor je vertrek.

Benieuwd? Lees er alles over op kbc.be/verzekeren.

@ Schrijf je in voor onze nieuwsbrief