Holland America Line Advertentie

Cruisen, waarom niet nu?

Persoonlijke service, een comfortabele kamer, culinaire verwennerij en geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

08/03/2018
Deel met je vrienden:
Facebook Twitter linkedin email

VAB organiseert in 2018 samen met Holland America Line twee unieke cruises met vertrek vanuit Amsterdam. De compleet verzorgde cruises op basis van volpension brengen je langs de hoogtepunten van de noordelijke wateren. Niets voor jou, denk je? Lees dan vooral verder!

 

Actief of ontspannend

Wie denk dat een cruise alleen voor senioren is, heeft het mis. Ontspannen of juist veel zien en doen? Het zwembad in duiken, je laten verwennen in de spa, spectaculaire shows ontdekken in het theater, genieten van regionale en internationale culinaire hoogstandjes en deze zelf leren bereiden in een kookworkshop. Het kan allemaal aan boord!

Elke dag een andere bestemming

Hoe vaak bezoek je meerdere bestemmingen en landen tijdens één vakantie? Een cruise maakt het mogelijk! Doorgaans wordt er ’s nachts gevaren naar de volgende bestemming, zodat je na het ontbijt meteen op pad kunt gaan. Zo kun je elke dag een andere bestemming ontdekken.

Onder Nederlandse vlag

De schepen van Holland America Line varen onder Nederlandse vlag. Al is de voertaal Engels, op elk schip is er tenminste één Nederlands sprekend bemanningslid bij de receptie aanwezig en zijn er Nederlandse menu’s en dagprogramma’s beschikbaar. Bovendien biedt de rederij verschillende routes en rondreizen aan met vertrek vanuit Amsterdam, IJmuiden of Rotterdam.

Deel met je vrienden:

@ Schrijf je in voor onze nieuwsbrief